test

Kookworkshops

Wij verzorgen kookworkshops voor kleine groepen in Nieuwerkerk aan den IJssel. Daarnaast kunnen wij kookworkshops op locatie organiseren.

Wij houden bewust de groepen klein, omdat wij persoonlijke aandacht belangrijk vinden. Onze workshops worden in informele sfeer georganiseerd: een hapje, drankje en muziekje vormen vast onderdeel van onze workshops.

Gemiddeld duren de workshops 3 uur. In groepjes van 2 of 3 gaan onze cursisten aan de slag. Elke groep maakt doorgaans 3 gerechten. Na zo'n 2 uur koken worden alle gerechten op een buffet geplaatst en kan het smullen beginnen, uiteraard onder het genot van een bijpassend drankje.

Veel ervaring in de keuken is niet nodig; onze workshops zijn laagdrempelig. Speciale wensen (vegetarisch, liever geen vis, zwangerschap etc.) horen we graag van tevoren, zodat we daarmee zo veel mogelijk rekening kunnen houden.

Voor alle workshops geldt een minimumdeelname van 6 personen. Voor besloten workshops geldt een minimumdeelname van 8 personen.

We raden onze cursisten altijd aan een bakje mee te nemen, omdat de ervaring leert dat het bereide eten niet opgaat; zo kan het thuisfront ook meegenieten van de gerechtjes. Uiteraard krijgt elke cursist de volledige receptuur mee, zodat thuis de gerechten nog eens gemaakt kunnen worden.

Klik op een van de thema's voor meer informatie of op data voor een overzicht van geplande workshops.