|
Buffetten (koud & warm)
Ons assortiment bestaat uit:
Tapas
Antipasti & Italiaanse gerechten
Mediterraan
Wereldkeuken
Alle buffetten worden geleverd met diverse soorten brood & een 'groene' salade met diverse garnituur.
Sangría kan op verzoek gemaakt worden. Levering van bijpassende wijnen, sherry of champagne (of cava/prosecco) is eveneens mogelijk.
Deze thema's kunnen ook gemixt worden.
Tapas
Rundvlees
- albóndigas (gehaktballetjes in tomatensaus)
Varkensvlees
- pinchitos Morunos (Moorse spiesjes van gemarineerde varkenshaas)
- tartas con jamón y champiñones (minitaartjes met ham en champignons)
- empanadas de chorizo y aceitunas (pasteitjes met chorizo en olijven)
- ensalada de garbanzas y chorizo (salade met kikkererwten, chorizo & rode ui)
- empanadas de espinacas (spinaziepasteitjes met serranoham; ook vegetarisch mogelijk)
Lamsvlees
- brochettas de cordero y albaricoque (lamsspiesjes met abrikoos)
- costilletas de cordero marinadas (gemarineerde lamskoteletten)
Kip
- piernas de pollos con salsa de tomate (kippenpootjes in tomatensaus)
- pollo con miel y mostaza (kip met honingmosterdsaus)
- pollo con salsa de ciruelas (kipballetjes met pruimensaus)
Vis & schelpdieren
- gambas al ajillo (knoflookgarnalen)
- gambas con jerez (garnalen met sherry)
- brochetas de rape con bácon (zeeduivelspiesjes met spek)
- boquerones (gemarineerde ansjovis)
- endivias con salmon (witlofschuitjes met zalm)
- pimientos rellenos (paprika's gevuld met geitenkaas, ansjovis & koriander)
- croquetes de pescado (viskroketjes)
- patatas rellenos con salmon (krieltjes gevuld met zalm)
- huevos rellenos con salmon (eieren gevuld met zalm)
Groente-, kaas- & broodgerechten
- tostadas (knoflookbrood met diverse soorten beleg)
- champiñones al ajillo (knoflookchampignons)
- tomates rellenos con aguacate (tomaten gevuld met avocado)
- berenjena con aceitunas e ajillo (aubergineschotel met olijven en knoflook)
- champiñones rellenos (gevulde champignons met walnoten, roomkaas en gedroogde tomaatjes)
- pimientas adobadas (gemarineerde paprika)
- tortilla Española (aardappelomelet; eventueel gecombineerd met groente)
- tortillas con arroz (rijstomeletjes)
- ensalada russa (aardappel/groentesalade, desgewenst met tonijn)
- patatas bravas (aardappeltjes in zoet/pittige saus)
- huevos flamencos (groente/eischotel, desgewenst met vlees)
- queso manchego con salsa picante (gemarineerde manchego)
- tartas de cebolla roja y jalapeños (taartjes met rode ui en chilipeper)
Antipasti & Italiaanse gerechten
- tapenades (zwarte olijven, groene olijven, zongedroogde tomaten)
- bruschette (diverse soorten beleg)
- caprese (tomaat, (buffel)mozzarella, basilicum)
- prosciutto con melone (meloen met ham)
- vitello tonnato (kalfsvlees met tonijnmayonaise)
- lasagna (met vlees, vis of vegetarisch)
- cannelloni con ricotta (deegpijpjes gevuld met ricotta, champignons en ham)
(ook vegetarisch mogelijk)
Mediterraan
- çigari börek (gefrituurde filodeegrolletjes met feta en kruiden/spinazie)
- gemarineerde olijven
- dolmas (gevulde wijnbladeren)
- gemengde gegrilde groenten (aubergine, courgette en paprika)
- groentenfrittata
- gemarineerde artisjokken
- moussaka (Griekse aubergine/gehaktschotel uit de oven)
- tuinboontjes/wortelschotel met koriander
- geitenkaastaartjes
- gevulde artisjokharten
Wereldkeuken
- smeersels & dips: tzatziki; tapenades; hummus; vismayonaise; guacamole; kruidenboters; auberginespread
- tuinbonensalade met salami & perzik
- pastasalade (met vlees, vis of vegetarisch)
- zalmsalade opgemaakt met vis
- krieltjessalade met blauwekaasdressing
- krieltjessalade met avocado en tomaat
- courgettesalade met munt, koriander, rozijntjes en pijnboompitten
- kikkererwtensalade met o.a. paprika en feta
- zalm/palingterrine
- hammousse
- zalmmousse
- quiches (diverse vullingen)
- gegarneerd kaasplateau (Hollands of Frans)
Terug naar boven
|