test

Borrelhapjes

Wereldkeuken:
  • gevulde eieren
  • gevulde krieltjes (diverse vullingen, zoals kappertjes, bacon, imitatiekaviaar)
  • ham/monchourolletjes
  • quesedillas (Mexicaans kaashapje op basis van bloemtortilla's)
  • nachos (Mexicaans hapje op basis van tortillachips & kidneybonen)
  • wraps (diverse vullingen mogelijk, bijv. gerookte kip/rucola/avocado; zalm/roomkaas/dille etc.)
  • miniquiches (diverse vullingen, bijv. geitenkaas; rode ui & chilipeper etc.)
  • blini's met zalm, zure room & (imitatie)kaviaar
  • zalmbonbon gevuld met Hollandse garnaaltjes
  • witlofschuitjes met zalm of garnalen
  • soesjes gevuld met zalm- of hammousse
Mediterraan & Spaans tintje:
  • krieltjes met zalm
  • gemarineerde olijven
  • gemarineerde champignons
  • gemarineerde artisjokharten
  • gevulde champignons
  • albóndigas
  • empanadas (diverse vullingen, bijv. chorizo/olijven)
  • tortillablokjes
  • puntjes of blokjes groentenfrittata
  • bruschette met diverse belegmogelijkheden
  • eieren gevuld met zalm- of tonijnmousse
  • dadels met spek
  • eenhapsprikkers (bijv. chorizo/olijven, caprese, artisjokken/mozzarella etc.)
  • diverse soorten amuses op lepels of in glaasjes (bijv. minicaprese, carpaccio, pastasalade)
Oosterse keuken:
  • sushi
  • Vietnamese loempia's (met garnalen of vegetarisch)
  • amusesoepjes in glaasjes (bijv. gele paprikasoep, avocado/kokossoep)