|
Borrelhapjes
Wereldkeuken:
- gevulde eieren
- gevulde krieltjes (diverse vullingen, zoals kappertjes, bacon, imitatiekaviaar)
- ham/monchourolletjes
- quesedillas (Mexicaans kaashapje op basis van bloemtortilla's)
- nachos (Mexicaans hapje op basis van tortillachips & kidneybonen)
- wraps (diverse vullingen mogelijk, bijv. gerookte kip/rucola/avocado; zalm/roomkaas/dille etc.)
- miniquiches (diverse vullingen, bijv. geitenkaas; rode ui & chilipeper etc.)
- blini's met zalm, zure room & (imitatie)kaviaar
- zalmbonbon gevuld met Hollandse garnaaltjes
- witlofschuitjes met zalm of garnalen
- soesjes gevuld met zalm- of hammousse
Mediterraan & Spaans tintje:
- krieltjes met zalm
- gemarineerde olijven
- gemarineerde champignons
- gemarineerde artisjokharten
- gevulde champignons
- albóndigas
- empanadas (diverse vullingen, bijv. chorizo/olijven)
- tortillablokjes
- puntjes of blokjes groentenfrittata
- bruschette met diverse belegmogelijkheden
- eieren gevuld met zalm- of tonijnmousse
- dadels met spek
- eenhapsprikkers (bijv. chorizo/olijven, caprese, artisjokken/mozzarella etc.)
- diverse soorten amuses op lepels of in glaasjes (bijv. minicaprese, carpaccio, pastasalade)
Oosterse keuken:
- sushi
- Vietnamese loempia's (met garnalen of vegetarisch)
- amusesoepjes in glaasjes (bijv. gele paprikasoep, avocado/kokossoep)
|